Beschikbaar sinds 3 jun. 2022

302× bekeken

1× opgeslagen

€ 3 200

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht bruin
 Leeftijd
3 jaar oud, 26 apr. 2019
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 3 200

Omschrijving

GAL Storm is een stoere en mooie hengst met een geweldige vacht. Hij werd kleurkampioen op de show in 2020 in Drachten. De moeder is Olivia en vader is grand champignon Earl Grey. Eerste nakomelingen zijn dit jaar geboren. Afbeelding 3 en 4 zijn twee nakomelingen die er beide uitstekend uitzien. Storm is een rustige hengst die uitstekend dekt.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (006927)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

 1. Color Champion Male Brown Huacaya in een klasse van 12 dieren
  Alpaca Expo, 2020 · Drachten (NL)
 2. 1st prize Junior Male Brown in een klasse van 5 dieren
  Alpaca Expo, 2020 · Drachten (NL)

Aanbieder

 • Lid van de Alpaca Association Benelux
  GAL, Geregistreerd op 20 aug. 2019
 • Emailadres geverifieerd
 • Telefoonnummer geverifieerd
 • Sinds 11 apr. 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

GAL Storm Earl Grey
BAF 100132
2019-04-26 GAL Olivia
AAB 004965

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Liessel aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Liessel. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.