Beschikbaar sinds 5 sep. 2022

97× bekeken

1× opgeslagen

€ 600

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht fawn, wit
 Leeftijd
4 maanden oud, 23 mei 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 600

Omschrijving

Wij kunnen niet meer alpaca's kwijt in onze wei en een hengstje kan niet bij onze merries blijven. Hij is ontwormd en gechipt. Vanaf 1 november mag hij bij zijn moeder weg naar een nieuw plekje. Op de foto's is zijn moeder en vader te zien.

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 5 sep. 2022

Stamboom

Heino Leandro
2022-05-23 Conny

De informatie van deze advertentie is door Jan & Ageeth van Haaften aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Jan & Ageeth van Haaften. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.