Beschikbaar sinds 18 feb. 2022

238× bekeken

1× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
10 maanden oud, 23 jun. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Herfte JAZZY is een prachtige jonge witte hengst met een sympathiek en fijn karakter! Hij heeft een stoere en robuuste bouw met een bijzonder fraai hoofd, met korte brede snuit en mooie bewolling! Hij heeft een fijne dichte fleece, met veel glans en een mooie crimp.

Zijn vader AOL Hunter is een zoon van de meervoudige Kampioenshengst CME Lysander - die zowel halster als fleece shows wist te winnen! Zijn stamboom aan moederskant zit vol met Peruaans bloed, zijn moeder is de uit Nieuw Zeeland geïmporteerde merrie Waitakere Jazzmin, zij voert terug op een moederlijn uit de beroemde Jolimont-kudde, met aan de basis een Peruaanse importmerrie. Jazzmin haar volle zuster in Duitsland, Waitakere Fontanna, bracht in Duitsland vele goede dieren, waaronder de fokhengst AV Benz Fabio die eveneens op diverse shows met prijzen naar huis ging!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

FOTO'S
1/4 Herfte JAZZY in verschillende leeftijden
5/7 vader AOL Hunter
8 Grootvader CME LYSANDER
9 Stamboom moeder Waitakere Jazzmin

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (Volgt)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 1 okt. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Herfte Jazzy AOL Hunter CME LYSANDER Dovecote Jaquinto
Artenara Ellemista
AOL Dolce Vita CCNF Talon
Classical MileEnd Anna
2021-06-23 Waitakere Jazzmin Waitakere Gulliver Jolimont Calibre PERUVIAN DAM
PERUVIAN DAM
Suricaya Cassia Suricaya Sir Sidney
Suricaya Amber
Waitakere Rosalinda Jolimont Titanium PERUVIAN SIRE
PERUVIAN DAM
Jolimont Rosette 2 PERUVIAN DAM
PERUVIAN DAM

De informatie van deze advertentie is door Stal Herfte aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Stal Herfte. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.