HMF Belle Epoque

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 10 dec. 2022

212× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker fawn
 Leeftijd
7 jaar oud, 30 aug. 2015
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Goede en lieve fokmerrie uit gerenommeerde bloedlijnen.Sterke compacte bouw. Belle is dicht bewold ( ook op haar hoofd ) en heeft een zeer dichte topfleece met goede uniforme krimp. ( 20,2 micron in 2016 en /22 micron in 2022) Ze heeft diverse eerste prijzen behaald op grote internationale shows. Ze heeft twee cria’s gekregen bij ons, waarvan de laatste ; een heel mooie grijze merrie nog bij haar loopt. Deze is niet bij de koop inbegrepen maar kan al afgespeend worden . Daar ze in september bevallen is hebben we haar niet opnieuw gedekt maar dit is eventueel nog mogelijk met 1 van onze hengsten. Haar cria’s hebben mooie korte hoofdjes en goede fleecekwaliteit. Het is een halstermakke merrie. We hebben meerdere merries te koop.

Gewonnen prijzen: Alpacashow Meppel 2016 : 1e prijs. Alpacashow Hapert 2017 : 4e Prijs. Alpacashow Assen 2017 : 1e prijs.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (002882)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

HMF Belle Epoque Eringa Park Centauri Windsong Valley Firedragon Jolimont Warrior
Jolimont Gabriela
2015-08-30 Popham Sunshine Popham Ambersun Flame
Popham Ferren

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.