Beschikbaar sinds 25 mei 2022

268× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 750

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
5 jaar oud, 25 mrt. 2017
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 1 750

Omschrijving

Deze mooie macho met zijn Australische vader, Ambersun Fireball heeft in diverse fleece shows, mooie resultaten behaald.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB004582)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 4th prize Huacaya White Adult Male
    AAB Fleece Show, 2020

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 25 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

HMF Gambler Ambersun Fireball
2017-03-25 HMF Charries

De informatie van deze advertentie is door High Meadow Farm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van High Meadow Farm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.