Beschikbaar sinds 30 sep. 2022

271× bekeken

1× opgeslagen

€ 900

Kenmerken

 Soort
suri
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
5 jaar oud, 20 mei 2017
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 900

Omschrijving

Golden Age is een ruin die wij een aantal jaar geleden hebben aangeschaft om onze bezoekers het verschil te laten zien tussen een Huacaya en een Suri.

Hij heeft een periode meegewandeld met onze alpaca wandelingen en deed dit heel goed. Tot er een punt kwam waarop we merkten dat hij er minder plezier aan beleefde. Sinds die tijd heeft hij in een aantal verschillende groepen gestaan en dat ging allemaal heel goed.

Hij is heel begaan met zijn kudde. Rent vaak als eerste vooruit, maar wacht daarna tot iedereen er is. In de periode dat hij bij een paar flessenveulens stond nam hij echt de ouderrol op zich en was op een prettige manier beschermend voor hen.

Hij is nu 5 jaar oud, maar gedraagt zich nog jong. Als de kudde naar binnen gaat trekt hij graag nog even een sprintje door de wei.

Op onze boerderij komen veel bezoekers, dus de omgang met verschillende gasten is hij gewend en hij komt graag uit de hand eten.

Nu onze kudde groeit moeten we keuze's maken welke dieren we aanhouden en komt Golden Age te koop.

Prijs is excl. btw.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB004638)

Aanbieder

Alpacafarm Vorstenbosch

🇳🇱 Noord-Brabant

Wij zijn een professionele alpacafokker met hart voor zijn dieren.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    VB, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 12 mei 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

HMF Golden Age Alpaca Stud Anarchy
AAB004633
2017-05-20 AH Jody
BAF100980

De informatie van deze advertentie is door Alpacafarm Vorstenbosch aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacafarm Vorstenbosch. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.