Beschikbaar sinds 11 apr. 2024

54× bekeken

1× opgeslagen

€ 1 850

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
6 jaar oud, 23 mei 2017
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 1 850

Omschrijving

Pipa is een 7 jarige medium fawn merrie met leuke snoet die tevens herkenbaar is bij haar nageslacht. Lieve, halstertamme merrie. Pipa is momenteel niet drachtig. Eventuele dekking met een van onze dekhengsten is bespreekbaar.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB007890)

Aanbieder

Op 't Heeseinde logo

Op 't Heeseinde

🇧🇪 Limburg (BE)

Op 't Heeseinde, sinds 2017, een hobby die een passie werd en uitgegroeid is tot een volwaardige alpacafokkerij en zorgboerderij met wolverwerking.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    HSND, Geregistreerd op 8 aug. 2020
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 11 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

HSND Pippa niet bekend
2017-05-23 UBR HSND Lady niet bekend
niet bekend

De informatie van deze advertentie is door Op 't Heeseinde aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Op 't Heeseinde. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.