Lingeweide Cosmo

Inloggen om op te slaan

17 mei 2021

160x bekeken

0x opgeslagen

 1 000

Kenmerken

huacaya
ruin
 wit
7 aug. 2020
10 maanden oud
 1 000

Omschrijving

Hierbij aangeboden een hengstje waarbij nieuwsgierigheid voorop staat. Van begin af aan altijd al erg aanwezig en komt daarnaast ook met regelmaat een neusje geven.

Cosmo komt uit een goede lijn wat je terugziet aan zijn wolkwaliteit en groei. Cosmo zal dan ook zeker uitgroeien tot een mooie forse hengst/ruin. Dit zien we ook terug in de vorige nakomelingen van de moeder.

Cosmos is halstermak en loopt goed mee. Zal deze week gevaccineerd worden en is onlangs geschoren.

In de koopovereenkomst zal wel opgenomen worden dat Cosmo nog geruind zal moeten worden. Dit dient u dus nog te moeten laten doen over een klein half jaartje. Evt. kunnen wij hier ook nog in assisteren dit is naderhand nog bespreekbaar.

Kortom Cosmo is perfect geschikt als een hobby alpaca om toe te voegen aan uw alpaca wandelgroep door zijn zachtaardige en nieuwsgierige karakter.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB008407)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Pas sinds kort actief: 11 mei 2021

Stamboom

Lingeweide Cosmo AE Empire
AAB003325
2020-08-07 Rzadkiewa Hydrangea
BAF101994

De informatie van deze advertentie is door Lingeweide aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Lingeweide. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden