Lithos de la Tille

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 18 jan. 2024

42× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 900

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht roodgrijs
 Leeftijd
2,8 jaar oud, 9 mei 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 2 900

Omschrijving

Alpagas de la Tille heeft voor Lithos de la Tille geen Nederlandse omschrijving ingevuld. Hieronder vindt u het origineel in English.

Superb young stallion who will soon be 3 years old. Both of his parents are grey of Australian descent. Very good conformation. Very fine dense wool with lots of kreemp. Very kind

Photos and videos on request

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (sur demande)

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 17 jan. 2024

Stamboom

Lithos de la Tille Eros de la Tille Watermark
Areu 14972 Silverstream Eliberliss
2021-05-09 Almora Diamond lil Nomad
Areu 10828 Almora Lili Dale
Areu 10827

De informatie van deze advertentie is door Alpagas de la Tille aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpagas de la Tille. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.