LYA Dance with me + cria

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 16 jul. 2023

247× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
11 jaar oud, 8 jul. 2012
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

LYA Dance with me is een donkerbruine merrie die in haar kleur onverslagen is op shows: 6 showdeelnames, alle 6 kleurkampioen bruin. 1 show zelfs reserve grand champion van alle hengsten en merries van de Alpacashow Hapert in 2013 waar ze ook grote namen als Flanders Niké, Waratah Flats Earl Grey en Vekofarm Jandi deelnamen.

Ze heeft een beige hengstcria aan de voet geboren op 12-07-2023. Omdat dit zo recent is, is ze nog niet gedekt. Je kunt dus zelf een combinatie met een hengst verzinnen, ze mag namelijk direct met cria weg. De cria heet DHA David Guetta, zijn vader is Vekofarm Avatar, een Millduck Oregon zoon. Omdat wij vader zelf bezitten en er nog 4 zonen van hem hier lopen hebben wij besloten hem direct mee aan te bieden.

Dance with me is onze beste merrie, maar we gaan onze kudde afbouwen en om de leeftijd van de kudde jong te houden is zij eventueel te koop. We verkopen haar alleen als we een goed adres binnen Nederland vinden, ze wordt niet geëxporteerd. Merries met zo’n showhistorie zijn zelden te koop.

Prijzen:
Reserve grand champion – Hapert 2013
Kleurkampioen bruin – Hapert 2013
Kleurkampioen bruin – Westerlee 2013
Kleurkampioen bruin – Fleeceshow Assen 2013
Kleurkampioen bruin – Assen 2013
Kleurkampioen bruin – Hapert 2014
Kleurkampioen bruin – Fleeceshow AAB 2014

Ze is geboren in 2012, dus niet de jongste merrie, maar ze ziet er nog heel goed uit, is gezond en zit goed in de vacht. Ze heeft ieder jaar nog een goede vacht lengte. De foto’s met de cria ernaast zijn van 16-07-2023 dus geven een actueel beeld. De foto’s met de linten zijn van lang geleden.

Haar vader is 1 van de beste hengsten ooit op Nederlandse bodem actief geweest: Silverstream Flashdance. Een zoon van Alpine Fiber’s Brutus, waarmee hij een halfbroer is van Aquaviva Claudius en Marcus. Haar moeder is Grey Gum Melody, nog altijd actief in de fokkudde van Legendary Alpacas.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (BAF102129)

Geregistreerd bij de BAS (BAF102129)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

LYA Dance with me + cria Silverstream Flashdance Alpine Fiber's Brutus
BAF100183
BAF100041 UBR Jolimont Rosalinda 2
BAF100725
2012-07-08 Grey Gum Melody EP Cambridge Scandulous
BAF103165
BAF101586 Grey Gum Paris
BAF103016

De informatie van deze advertentie is door Dutch Highline Alpacas aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dutch Highline Alpacas. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.