Beschikbaar sinds 14 mei 2024

43× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 650

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht fawn
 Leeftijd
4 jaar oud, 5 jun. 2019
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 650

Omschrijving

MB Natascha is een mooie merrie waar we hier 2 merriedochters (mid fawn en beige) van gekregen hebben die we aanhouden. Daarom mag zij op termijn onze kudde gaan verlaten. Binnenkort zal zij gedekt worden door een van onze hengsten, voor bovengenoemde prijs. Bent u er op tijd bij dan kan u de hengst zelf kiezen.
Eerste fleece: 17.8 micron, SD 3.4.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (006428)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 2 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

MB Natascha CD Corona Brabant Kashmir
Silverstream Golddigger Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway
UBR Peruvian Elva
2019-06-05 AL Chakira AL Xavier
AL Chakira Mendip Meg

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Reckheim aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Reckheim. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.