Mon Rêve Navaron

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 7 apr. 2022

253× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
16 maanden oud, 17 mei 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Mon Rêve Navaron is een voor zijn leeftijd al een flinke hengst en super braaf en nieuwsgierig. Met in zijn stamboom de tophengst Waratah Flats Earl Grey en vader Millduck Stallone geeft hij gegarandeerd kleur in je kudde. We hebben van Navaron een zeer recente wol analyse en met een micron van 16.2 en een SD van 3.6 is hij zeker een hengst met perspectief voor de toekomst. Op de show in Deurne heeft hij een 6de plaats gekregen in een grote groep jonge hengsten.
Navaron wordt verkocht omdat we niet in staat zijn om veel hengsten te houden. Een bezichtiging is altijd mogelijk voor geïnteresseerden.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB009617)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 6th prize Huacaya Junior Male White in een klasse van 13 dieren
    Voorjaarsshow Deurne, 2022 · Deurne (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    MONREVE, Geregistreerd op 16 jan. 2020
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Mon Rêve Navaron Millduck Stallone Millduck Jarrah Wyterrica Rory
Currabungla Briginti
Banksia Park Kock Fairy Dust Banksia Park Khan
Banksia Park Pure
2021-05-17 OL Skyfire Waratah Flats Earl Grey Forestglen Seth
Waratah Flats Chocolate
UBR OL Shirley

De informatie van deze advertentie is door Mon Rêve aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Mon Rêve. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.