Néfertiti de la Tille

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 19 jan. 2024

18× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 600

Kenmerken

 Soort
suri
 Kleur
wit, licht fawn
 Leeftijd
10 maanden oud, 4 apr. 2023
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 600

Omschrijving

Alpagas de la Tille heeft voor Néfertiti de la Tille geen Nederlandse omschrijving ingevuld. Hieronder vindt u het origineel in English.

Superb female Suri who looks white but is bicolor (the fawn is quite light) with a very fine and really well wicked fleece. Lots of pace and very good conformation. Very cuddly.

More photos and information on request

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 17 jan. 2024

Stamboom

Néfertiti de la Tille Tao de Maison neuve (apaloosa) Argenton Bouzeron
Areu 7603
Areu 20542 Indi
Areu 12649
2023-04-04 Bozedown Malibu (blanche) Bozedown Dazzler
importé
Areu 5225 bozedown Cascadia

De informatie van deze advertentie is door Alpagas de la Tille aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpagas de la Tille. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.