NZ Southern Fortune

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 2 mei 2023

97× bekeken

1× opgeslagen

€ 2 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
12 jaar oud, 10 dec. 2010
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 2 500

Omschrijving

Zwarte (drachtige) alpaca merrie aangeboden:
NZ Southern Fortune.
Fortune is geboren in Nieuw Zeeland en komt voort uit de genen van Alpine Fibers Brutus.
Sinds 2019 staat ze bij ons op de boerderij en heeft bij ons elk jaar voor gezonde nakomelingen gezorgd.

Ze is inmiddels 12 jaar oud. Hoewel ze altijd makkelijk drachtig wordt, zouden we haar na de geboorte van haar as veulen wel graag een half jaartje rust gunnen, waardoor ze weer goed op gewicht kan komen. Ze heeft dan inmmers 4 veulens op rij gegeven.
In haar oksel heeft ze wat last van een dikkere huid, dit is geen (actieve) schurft, maar heeft ze dit al sinds ze geïmporteerd is.

Ze wordt jaarlijks gevaccineerd en in de wintermaanden voorzien van vitamine D. Verder heeft ze nooit gezondheidsproblemen gehad en haar veulens zijn allemaal probleemloos geboren en ze is een lieve moeder.

Ze is is nu drachtig van RF McKenzie, zoon van Millduck Oregon en kleinzoon van Flanders Cassius (zie laatste foto), en uitgerekend in september.
McKenzie won in 2022 op de voorjaarsshow in Deurne “Reserve Kampioen Bruin”.
Verder heeft McKenzie ook zwart in zijn genen zitten, waardoor we dit een mooie combinatie met Fortune vonden.

Gezien ze al wat ouder is, bieden we haar aan voor €2500, dit is incl “levend geboren veulen garantie”, een mooie prijs voor 2 alpacas.

We hebben momenteel meerdere alpaca's in diverse kleuren te koop zodat we eventueel ook samen een leuk groepje kunnen samenstellen.

Wij zijn al ruim 10 jaar fokker van alpaca's, al onze dieren staan ingeschreven en geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux (AAB). Verkoop is altijd inclusief AAB koopovereenkomst en een rapport van de medische historie.

Koopt u voor het eerst alpaca's, we geven u graag advies over de verdere omgang, verzorging, voeding etc. en uiteraard kunt u ook later bij ons terecht als er nog vragen zijn.

Halstermak

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB006277)

Aanbieder

River Forelands logo

River Forelands

🇳🇱 Gelderland

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    RF, Geregistreerd op 20 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

NZ Southern Fortune NZ Southern Black Adder Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway G171
BAF
BAF UBR pPeruvian Elva B4307
AAB001783 NZ Southern Black Mamba
AAB
2010-12-10 NZ Southern Medusa Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway G171
BAF
BAF UBR pPeruvian Elva B4307
NZ soutern Black Mamba

De informatie van deze advertentie is door River Forelands aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van River Forelands. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.