Beschikbaar sinds 11 mei 2022

47× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 250

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
7 jaar oud, 21 aug. 2014
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 1 250

Omschrijving

OL Dynamite is een mooie en stoere alpaca ruin die bijzonder halstermak is en daardoor direct inzetbaar voor alpaca wandelingen. Hij is gewend aan halster lopen en aan mensen om hem heen. Hij heeft een goede bouw met stevig frame, super dichte vacht met goede lengte en mooi bewolling op zijn kop. Met deze mooie vacht en bouwt heeft op alpacashows diverse kleurkampioenschappen gewonnen en is hij een aantal jaren actief geweest als dekhengst, maar inmiddels gecastreerd. Het is beter hem in een kudde met alleen hengsten of ruinen te houden, omdat hij weet hoe het is om te dekken.

Zijn vader is Waratah Flats Earl Grey, waar hij sprekend op lijkt. Een van de beste hengsten die in Nederland actief is geweest. Zijn moeder is Waiheke Ginger Kiss.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (002406)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

OL Dynamite Waratah Flats Earl Grey
BAF100132
2014-08-21 Waiheke Ginger Kiss
BAF100964

De informatie van deze advertentie is door Dutch Highline Alpacas aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dutch Highline Alpacas. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.