Beschikbaar sinds 11 apr. 2022

212× bekeken

0× opgeslagen

€ 3 800

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
5 jaar oud, 31 mei 2016
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 3 800

Omschrijving

OL Gigi is een zeer donker bruine merrie, tegen het zwart aan uit de combinatie van een zwarte moeder en donkerbruine vader.
Ze is geboren in 2016 en heeft inmiddels 4 cria’s op de wereld gezet, alle vier zwarte merrie. Het bijzondere is dat alle vier de cria’s een andere vader hebben en ze alle vier zwart zijn, dus Gigi vererft bijzonder goed zwart.

Momenteel is ze drachtig van dezelfde hengst als haar laatste cria: Sunsetestate Kingslee ET, een diepzwarte hengst. Kingslee komt uit 2 toppers van Canchones uit Nieuw-Zeeland.

OL Gigi is gefokt door Alpaca Osli. De vader van Gigi is Waiheke Smoking Joe, een bruine hengst met superfijne vacht, geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Haar moeder is Kristarose Georgia, een zwarte merrie uit Nieuw-Zeeland. Oftewel: volledig Nieuw-Zeelandse ouders en drachtig ban een hengst met volledig Nieuw-Zeelandse ouders. Een mooi stukje genetica om zwarte showkwaliteit alpaca’s mee te fokken.

De eerste dochter van Gigi is DHA Gisela, zij heeft een mooi showresultaat lijstje:

1e prijs Junior black – Drachten 2019
1e prijs Junior black – Weelde 2018
2e prijs Junior black – Boekel 2019
2e prijs Junior black – Fleeceshow Weelde 2019
3e prijs Intermediate black – Vorstenbosch 2019
3e prijs Intermediate black – Drachten 2020

Gigi is gedekt op 30-6-2021 en is uitgerekend op 16 juni 2022

Omdat wij haar dochter DHA Montana en kleindochter VHA Elvira aanhouden hebben wij genoeg merries van deze bloedlijn en mag Gigi eventueel naar een nieuw adres.

Halstermak

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (004620)

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

OL Gigi Waiheke Smoke Joe
BAF 101904
2016-05-31 Kristarose Georgie

De informatie van deze advertentie is door Alpacas van het Avontuur aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacas van het Avontuur. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.