Beschikbaar sinds 23 mrt. 2022

327× bekeken

1× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
9 maanden oud, 27 jul. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Wij bieden onze Hudson aan voor serieuze fokkers. Het is een jonge hengst die op de afgelopen Alpacashow al prima heeft gescoord en 4e werd in een klasse van 13. Een veelbelovende hengst met een zeer dichte fleece. Mooie glans en gelijkmatige kleur. Door zijn afstamming breed inzetbaar voor wit, maar ook voor kleur in een kudde.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB009918)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 4th prize Huacaya Junior Male Fawn in een klasse van 13 dieren
    Voorjaarsshow Deurne, 2022 · Deurne (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 4 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

RDA Hudson Millduck Oregon Millduck Jarrah
Millduck Kristie-Lou
2021-07-27 VekoFarm Elia UBR Wessex Hannibal
Bozedown Elvira

De informatie van deze advertentie is door Royal Delight Alpaca’s aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Royal Delight Alpaca’s. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.