Beschikbaar sinds 25 feb. 2023

105× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 750

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
9 maanden oud, 6 jun. 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 1 750

Omschrijving

RF Aladdin is een mooi gebouwd hengstje met een mooi koppie en al vanaf zijn geboorte had hij al bijzonder mooie vacht. Zijn vacht ontwikkelt zich tot nu toe heel erg mooi, daarom denken wij dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een mooie dekhengst.

Aladdin komt voort uit uitstekende bloedlijnen. Van beide kanten komt Silverstream Flashdance voor in de stamboom en een aantal halfbroers/zusjes zijn kleurkampioen geweest op de (internationale) alpaca shows.
Aladdin heeft een breed scala aan kleuren in zijn stamboom zitten en kan ingezet worden op verschillende kleuren merries.

Nu Aladdin goed aan het halster loopt mag hij naar een fijn nieuw thuis, waarbij hij minstens met 1 of 2 andere alpaca's wil staan.

Op onze boerderij staan ruim 40 alpaca's en we hebben momenteel meerdere alpaca's in diverse kleuren te koop zodat we eventueel ook samen een leuk groepje kunnen samenstellen.

Aladdin is uiteraard volledig gezond en gevaccineerd. Ontworming doen we op indicatie na mestonderzoek.

Wij zijn al ruim 10 jaar fokker van alpaca's, al onze dieren staan ingeschreven en geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux (AAB). Verkoop is altijd inclusief AAB koopovereenkomst en een rapport van de medische historie.

Koopt u voor het eerst alpaca's, we geven u graag advies over de verdere omgang, verzorging, voeding etc. en uiteraard kunt u ook later bij ons terecht als er nog vragen zijn. Daarnaast krijgt u van ons het eerste jaar lidmaatschap bij de AAB cadeau.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB011883)

Aanbieder

River Forelands logo

River Forelands

🇳🇱 Gelderland

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

RF Aladdin CD Thiago Three Oaks High Command Eringa Park The Commandante
BAF
BAF Ross Creek Bonata
BAF
AAB CD Flame Silverstream Flashdance Alpine Fiber's Brutus
BAF
BAF UBR Jolimont Rosalinda 2
BAF
AAB CD Sybille
2022-06-06 CD Jewel Silverstream Flashdance Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway G171
BAF
BAF UBR pPeruvian Elva B4307
BAF UBR Jolimont Rosalinda 2
BAF
AAB CD Pebbles Classical ME Tulaco Centurion
BAF
AAB West Dorset Bella Paradisa
BAF

De informatie van deze advertentie is door River Forelands aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van River Forelands. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.