Beschikbaar sinds 2 mei 2023

99× bekeken

1× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
12 maanden oud, 11 mei 2022
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Mooi diepzwart alpaca merrietje aangeboden.
RF Jasmine, geboren in mei 2022.

In haar stamboom komen een aantal mooie en bekende bloedlijnen naar voren, zoals Alpine Fibers Brutus, Bonnac Achilles en Shanbrooke Destinction

Jasmine is halstermak en erg prettig in omgang. Ze komt makkelijk naar ons toe en daarnaast loopt ze zo nu en dan mee met onze alpaca wandelingen.

Jasmine is AAB geregistreerd, volledig gevaccineerd, en wij voorzien onze dieren in de wintermaanden van vitamine D. Daarnaast zijn onze alpaca's al netjes geschoren.

We verkopen haar incl vruchtbaarheidsgarantie.


We hebben momenteel meerdere alpaca's in diverse kleuren te koop zodat we eventueel ook samen een leuk groepje kunnen samenstellen.

Wij zijn al ruim 10 jaar fokker van alpaca's, al onze dieren staan ingeschreven en geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux (AAB). Verkoop is altijd inclusief AAB koopovereenkomst en een rapport van de medische historie.

Koopt u voor het eerst alpaca's, we geven u graag advies over de verdere omgang, verzorging, voeding etc. en uiteraard kunt u ook later bij ons terecht als er nog vragen zijn.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB011892)

Aanbieder

River Forelands logo

River Forelands

🇳🇱 Gelderland

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    RF, Geregistreerd op 20 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

RF Jasmine NZ Southern Black Adder Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway G171
BAF
BAF UBR pPeruvian Elva B4307
AAB001783 NZ Southern Black Mamba
AAB
2022-05-11 UBR RF Bollie Bonnac Achilles Atlantic Cambridge Centurion
AAB008187 CD Contadora Shanbrooke Destinction

De informatie van deze advertentie is door River Forelands aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van River Forelands. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.