Beschikbaar sinds 5 feb. 2023

140× bekeken

1× opgeslagen

€ 1 750

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht fawn
 Leeftijd
6 maanden oud, 31 aug. 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 1 750

Omschrijving

RF Nemo is een mooi gebouwd hengstje en komt voort uit 2 zwarte ouders met fantastische bloedlijnen. Nemo is nu pas 6 maanden oud maar heeft de potentie om uit te groeien tot een mooie dekhengst.

Zijn vacht is super fijn en heeft een mooie fijne crimpstyle. Helaas is hij niet geschoren als cria, maar wij denken dat zijn super fijne vacht na het scheren nog beter tot uiting komt.

Vanwege zijn gekleurde achtergrond zou hij ook zeer geschikt zijn om in de toekomst te gebruiken op de donker gekleurde merries.

Nu Nemo goed aan het halster loopt mag hij naar een fijn nieuw thuis, waarbij hij minstens met 1 of 2 andere alpaca's wil staan.

Nemo is uiteraard volledig gezond en gevaccineerd. Ontworming doen we op indicatie na mestonderzoek.

Op onze boerderij staan ruim 40 alpaca's en we hebben momenteel meerdere alpaca's in diverse kleuren te koop zodat we eventueel ook samen een leuk groepje kunnen samenstellen.

Wij zijn al ruim 10 jaar fokker van alpaca's, al onze dieren staan ingeschreven en geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux (AAB). Verkoop is altijd inclusief AAB koopovereenkomst en een rapport van de medische historie.

Koopt u voor het eerst alpaca's, we geven u graag advies over de verdere omgang, verzorging, voeding etc. en uiteraard kunt u ook later bij ons terecht als er nog vragen zijn. Daarnaast krijgt u van ons het eerste jaar lidmaatschap bij de AAB cadeau.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB011890)

Aanbieder

River Forelands logo

River Forelands

🇳🇱 Gelderland

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

RF Nemo OL Taylor Millduck Mandela
Loose Beare Wallareen Moon
2022-08-31 NZ Southern Fortune NZ Southern Black Adder Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway G171
BAF
BAF UBR pPeruvian Elva B4307
AAB001783 NZ Southern Black Mamba Samarkand Blackadder
AAB Alawah Sage
NZ Southern Medusa

De informatie van deze advertentie is door River Forelands aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van River Forelands. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.