12 mei 2021

131x bekeken

0x opgeslagen

 1 000

Kenmerken

huacaya
ruin
 bruinzwart
25 mei 2018
3 jaar oud
 1 000

Omschrijving

Onze mooie zwarte ruin gaat te koop. Destijds aangekocht om de groep wat groter te hebben en als maatje voor eventuele hengst cria's. Daarnaast loopt hij erg goed mee aan het halster en loopt graag voor op. Wat het gemakkelijker maakt om afgespeende cria's mee te leren lopen aan het halster.

Destijds geruind op 18 maanden oud en op dit moment een mooie grote ruin om te zien met ook zijn pluimoren. Is plezierig aanwezig en eet ook graag de brokjes uit je handen als je dat soms zo aan bied. Op dit moment kiezen wij er toch voor hem te verkopen om meer ruimte te creëren voor onze merries.

Balou is op 7 mei geschoren en krijgt deze maand ook zijn covexin enting.

Wij zien hem dan ook graag terecht komen op een plek waar nog een aantal ruinen aanwezig zijn en waar ook met regelmaat gewandeld zal worden met hem. Gelieve daarom bij interesse aangeven waar hij terecht gaat komen en hoe. We willen sowieso het beste voor de Balou.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB005873)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Pas sinds kort actief: 11 mei 2021

Stamboom

Rzadkiewa balou LYA Zorro
AAB001254
2018-05-25 Bozedown Roque
BAF101042

De informatie van deze advertentie is door Lingeweide aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Lingeweide. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden