Rzadkiewa Bellagio

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 7 apr. 2024

34× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 800

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker fawn
 Leeftijd
5 jaar oud, 25 mei 2018
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 1 800

Omschrijving

Onze Gio is op zoek naar een nieuwe weide. Hij wandelt erg graag mee en is braaf. Hij is bij ons de leider van de kudde en loopt graag voorop samen met onze Maestro. Zijn 3 'onderdanen' zijn ook te koop. De voorkeur gaat uit naar de hele kudde tezamen maar evt per 2 of per stuk is ook bespreekbaar.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB005878)

Aanbieder

Alpaca-World

🇳🇱 Zeeland

Alpaca boerderij, fokker show kwaliteit.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALPACAWORLD, Geregistreerd op 22 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Rzadkiewa Bellagio AL Christiano
AAB003449
2018-05-25 Silverstream Bella
BAF100573

De informatie van deze advertentie is door Alpaca-World aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca-World. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.