Rzadkiewa Bijoux

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 10 dec. 2022

130× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
bruinzwart
 Leeftijd
3 jaar oud, 30 jun. 2019
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Bijoux is een statige alpacamerrie met een mooi kort hoofdje met fluffy ears. Ze werd 4 e in een zware rubriek van 10 alpaca’s.Ze heeft een fijne fleece Ze heeft een bekende fokmerrie als moeder namelijk EP Cambridge Baby Doll. Deze merrie heeft veel kleurkampioenen en prijswinnaars op de show voortgebracht in fawn en wit. Haar vader is de bekende zwarte tophengst Bonnac Achilles uit Engeland. Bijoux is drachtig van de rosegrey kleurkampioen LYA Aragon. Momenteel heeft ze een mooi zwart hengstje van hem aan de voet wat niet bij de koop is inbegrepen ( wel beschikbaar) Ze is halstermak en eet uit je hand. Ook diverse andere merries en hengsten beschikbaar/te koop

Halstermak

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (006926)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 4th prize Junior Female Black in een klasse van 10 dieren
    Alpaca Expo, 2020 · Drachten (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Rzadkiewa Bijoux Bonnac Achilles Atlantic Cambridge Centurion
Arunvale Inca Tallulaha
2019-06-30 EP Cambridge Baby Doll Arunvale leigh Inca Dream
UBR Arunvale quechuan Aguila

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.