Rzadkiewa Frenkie

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 7 apr. 2024

34× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 800

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
5 jaar oud, 5 apr. 2019
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 1 800

Omschrijving

Frenkie is onze clown. Hij is halstermak en wandelt graag mee. Hij moet altijd even gek doen, dit uit zich door bijvoorbeeld eens een sprongetje van vreugde te maken, de bosjes in te duiken of een van zijn kuddegenootjes plagen. Hij is goed knuffelbaar en staat altijd leuk op de foto. Zijn 3 kuddegenootjes zijn ook op zoek naar een nieuwe weide. Ze mogen evt per stuk weg maar de voorkeur gaat uit naar per 2 of de hele kudde.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB006636)

Aanbieder

Alpaca-World

🇳🇱 Zeeland

Alpaca boerderij, fokker show kwaliteit.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALPACAWORLD, Geregistreerd op 22 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Rzadkiewa Frenkie LYA Zorro
AAB001254
2019-04-05 Lyme Duchy
AAB003953

De informatie van deze advertentie is door Alpaca-World aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca-World. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.