Beschikbaar sinds 12 jun. 2022

138× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel bruin
 Leeftijd
9 maanden oud, 24 aug. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 2 500

Omschrijving

Mylan is een hengstje met een ultrafijne fleece van 15,9 micron en een sd van 3,4mic! daarbij is zijn fleece goed dicht. Zijn vader is een prijswinnende WF Earl Grey zoon en daar heeft hij de vacht dichtheid van geerfd terwijl hij van zijn moeder de utrafijne fleecekwaliteit heeft gekregen. Prachtige uniforme crimpstruktuur .Hij heeft een heel lief en sociaal karakter en eet uit de hand. Hij wordt ook voor alpaca wandelingen ingezet. Kortom een heel veelzijdig hengstje ! Eventueel te koop met zijn vriendje Rinaldo Zie andere advertentie

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (010052)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Rzadkiewa Mylan OL Gentle WF Earl Grey
AH Black Beauty
2021-08-24 Rzadkiewa Moonfireht Silverstream Fireworks
Rzadkiewa Ebony Dream

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.