Rzadkiewa Rinaldo

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 10 jun. 2022

135× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 000

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht bruin
 Leeftijd
10 maanden oud, 3 aug. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 1 000

Omschrijving

Prachtig jaarlinghengstje uit twee zeer goede grijze ouderdieren met een goede lichaamsbouw en een mooi kort hoofdje met fluffy oortjes en een zwart masker , leuke uitstraling en ultrafijne fleece. De vader is de rosegrey kleurkampioen LYA Aragon. De moeder is de zilvergrijze importmerrie Bozedown Roque. Onze alpaca’s worden van jongs af aan gesocialiseerd aan mensen en komen veel in handen. Ze worden ook getraind voor alpaca wandelingen en eten uit de hand. Kortom dieren waar je echt plezier aan kan beleven ! Rzadkiewa Rinaldo is eventueel te koop met Rzadkiewa Mylan, die iets lichter bruin is ( staat op de achtergrond van de foto) Vraagprijs Rinaldo €1000,- excl BTW

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB010049)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Rzadkiewa Rinaldo LYA Aragon Ariel Admon
Waradene Belissimo Perfection
2021-08-03 Bozedown Roque UBR Bozedown The Chief
Bozedown Moira

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.