Small Peru Felda

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 1 mei 2022

46× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 950

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht fawn
 Leeftijd
5 jaar oud, 18 mei 2016
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 950

Omschrijving

Zeer goede fokmerie, goede afkomst, vader Target en zijn voorouders zijn kampioenen in Engeland. Quinty de moeder is rechtstreeks uit Peru en uit een grote groep geselecteerd op haar bouw en wol kwaliteit. haar moeder Quinty heeft kwaliteit neer gezet, Milo bijvoorbeeld die 4x een show heeft gelopen en alle keren 1e was in de klasse en reserve kampionen geworden in de overall klasse.

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 17 apr. 2022

Stamboom

Small Peru Felda Bozedown Target
BAF 102118
2016-05-18 UBR Flanders Quinty
BAF102894

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Small Peru aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Small Peru. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.