Beschikbaar sinds 1 mei 2022

71× bekeken

0× opgeslagen

€ 2β€―950

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
1,7 jaar oud, 20 aug. 2020
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2β€―950

Omschrijving

Small Peru Isa biedt veel fok kansen tot het beste van het beste, RF Kai en gecombineerd met Felda geven grote kansen op kleur van kwaliteit . zijn daarnaast dan nieuwe bloedlijnen die weinig voor komen in de Benelux en goed voor toekomstige handel.

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 17 apr. 2022

Stamboom

Small Peru Isa RF Kai
AAB003276
2020-08-20 Small Peru Felda
AAB010809

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Small Peru aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Small Peru. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.