Sunsetestate Kingslee ET

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 1 mei 2022

100× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
8 jaar oud, 21 apr. 2014
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Sunsetestate Kingslee ET is een bewezen dekhengst, true black uit een embryo transfer combinatie van één de beste merries en één van de beste hengsten gefokt door Canchones uit Australië.

Zijn moeder Canchones Kismet ET was de beste fokmerrie van Sunsetestate uit Nieuw-Zeeland en is inmiddels eigendom van Vekofarm.
Zijn vader is Canchones Trafalgar ET, hij is altijd eigendom van Canchones gebleven en heeft 78 geregistreerde nakomelingen, daarmee is het een van hun meest gebruikte dekhengsten.

Kingslee heeft momenteel 14 nakomelingen, waarvan 13 AAB geregistreerd en daar komen er dit seizoen als alles goed gaat nog 13 bij, waarvan er 2 al geboren zijn. Dan staat de teller dus op 27 nakomelingen. Hij vererft veel kleur, vaak zwart (ook uit lichtere merries), maar hij heeft ook grijs uit een grijze moeder en bruin uit een bruine moeder gegeven.

Zijn geboortedatum is 21-04-2014 in Nieuw-Zeeland. In 2016 is hij met Sunsetestate mee naar Zuid-Frankrijk verhuisd waar hij als dekhengst is ingezet totdat wij hem daar in 2020 kochten.

We kunnen hem dit seizoen nog wel gebruiken, maar volgend seizoen gaan wij over op andere bloedlijnen. Aangezien nu het dekseizoen begint en hij nu dus interessanter is dan in het najaar willen wij hem nu al aanbieden om hem eventueel per direct over te nemen. Wij hebben zelf dekkingen verkocht tegen een dektarief van 500 euro.

Kingslee is gedeeld eigendom met De Alpaca’s van het Avontuur.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (004504)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Sunsetestate Kingslee ET Canchones Trafalgar ET Canchones Criadero
IMP001103
IMP004449 Canchones Kenzoki
IMP001104
2014-04-21 Canchones Kismet ET Blaka Galahad
BAF103133
AAB004091 Canchones Keora
IMP002764

De informatie van deze advertentie is door Dutch Highline Alpacas aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dutch Highline Alpacas. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.