Sunsetestate Urban Tactics

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 20 aug. 2022

323× bekeken

1× opgeslagen

€ 2 900

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
10 jaar oud, 20 mrt. 2012
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 2 900

Omschrijving

We hebben Urby overgenomen van Alpaca Vekofarm die hem gekocht hadden van Sunsetestate (Willem Alblas). Wij hebben veel veulens van hem. Ook hebben we dekkingen verkocht. Hier heeft deze zwarte hengst vooral veel kwaliteit en kleur aan onze kudde toegevoegd. Zelf hadden we geen zwarte merries toen Urby naar ons kwam. Door dekkingen van Urby op anders gekleurde merries hebben we nu onder meer twee geweldig mooie zwarte merries. Onze BAM Kosmo dekt de laatste jaren de niet zwarte dochters van Urby met groot succes. De vrouwelijke zwarte nakomelingen van Urby laten we dekken door zwarte hengsten van andere fokkers. Sunsetestate Urban Tactics stamt uit twee zwarte dieren die allebei alleen zwarte ouders en voorouders hebben. Onze hengsten lopen samen in de wei. Er is weinig ruzie. In geval van nood nemen we de hengsten ook mee aan het halster om te wandelen. Ook met bezoekers lopen ze graag mee aan het halster. Wij zijn nu toe aan ander zwart bloed. Ruilen met een andere echt goede zwarte dekhengst is ook een optie.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (BAF101944)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 26 mrt. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Sunsetestate Urban Tactics Canchones Atonement UBR Canchones Shogun
IMP001105
BAF 103092 UBR Jolimont Adriana 2
IMP001106
2012-03-20 Canchones Urban Energie UBR Canchones Shogun
IMP001105
BAF 102960 UBR Canshones Urvashi
IMP001122

De informatie van deze advertentie is door Bamby Alpaca Farm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Bamby Alpaca Farm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.