Sunsetestate Zabrina ET

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 5 mrt. 2023

85× bekeken

0× opgeslagen

€ 4 950

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
11 jaar oud, 18 aug. 2011
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 4 950

Omschrijving

Timbertop CT Grand Slam is naast Millduck Oregon de meest dominante bloedlijn op Europese shows momenteel. Zijn nakomelingen wonnen grand champion titels in 2022 en 2023 in Duitsland en Oostenrijk. In Nederland won afgelopen december een nakomeling van Sunsetestate Zambezi ET, een zoon van Grand Slam en de volle broer van deze aangeboden Sunsetestate Zabrina ET. In 2011 werden er 5 donkerbruine cria’s geboren uit dezelfde Embryo Transfer combinatie. Zambezi en Zabrina zaten daarbij (zie laatste foto).

Zabrina is momenteel drachtig van Vekofarm Avatar, een Millduck Oregon zoon. Beide toppers gecombineerd dus.

Haar moeder is Canchones Zeste ET(zwart). Zij is naast van Zambezi ook de moeder Sunsetestate Replay ET.

Zabrina heeft van 2014 tot 2022 ieder jaar een gezonde cria gekregen, geen jaar overgeslagen. Ook nu is ze weer drachtig gescand. Haar eerste 2 cria’s zijn bij Sunsetestate geboren in Nieuw-Zeeland, daarna 4 bij Vekofarm en 3 bij ons. Haar dochter DHA Atlanta (vader Oregon) won afgelopen december nog een 1e prijs adult fawn. Zij en haar 2022 zoon (tevens van Vekofarm Avatar) zijn bij ons te bezichtigen.

Omdat wij moeten inkrimpen hebben wij ervoor gekozen haar dochter Atlanta aan te houden en Zabrina te koop aan te bieden.

Zabrina is de enigste Grand Slam dochter geregistreerd bij de AAB. Van haar vader zijn bij eigenaar Sunstar geen dekkingen te koop.

Zabrina heeft wel wat bijzonderheden:
- Ze is niet halstermak en is ook absoluut niet halstermak te krijgen, we hebben alles geprobeerd, maar ze houdt niet van aanrakingen, dan gaat ze gillen.
- We zoeken een ervaren alpacafokker waar ze onderdeel kan worden van een kudde van minimaal 5 alpaca’s, dan voelt ze zich het meest op haar gemak.
- Haar achterpoten worden kaal, zie foto’s, deze zijn op 5 maart 2023 gemaakt dus geeft het actuele beeld.

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (003223)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Sunsetestate Zabrina ET Timbertop CT Grand Slam Patagonia Celtic Triumph
IMP000871
BAF103581 Timbertop Milla
IMP000890
2011-08-18 Canchones Zeste ET Canchones Gendarme
IMP000628
BAF103576 Canchones Kenzoki
IMP001104

De informatie van deze advertentie is door Dutch Highline Alpacas aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dutch Highline Alpacas. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.