Tsoetedal Shakira

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 10 dec. 2022

218× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel roodgrijs
 Leeftijd
2,3 jaar oud, 2 nov. 2020
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Shakira is een superleuke en lieve rosegrey merrie die lekker met je meeloopt aan het halster en uit je hand eet. Ze is goedgefokt met een knappe zilvergrijze vader als OL Prince en een goede fawn als moeder. Ze is net twee jaar geworden en kan in 2023 gedekt worden. We hebben meerdere merries te koop

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (009155)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Tsoetedal Shakira OL Prince Viracocha Prophecy
UBR OL Cindy
2020-11-02 HMF Charries ATD Beau Killarney's Lad
AI Zyanti

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.