Tumulus Shao-Lynn

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 17 dec. 2023

150× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
bruinzwart
 Leeftijd
3 jaar oud, 30 jun. 2020
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Vader: Inca Kilimanjaro (TBL)

Moeder: Inca Jazz it up! (BBL)

gedekt door: Miriquidi Great Sunday (TBL)
laatste dekdatum: 15 juli 2023 (verwacht 24 juni 2024)

Vachtresultaten 2023:
micron 16,5 - SD 3.3 - CF100%

Shao-Lynn is een van onze showmerries die steeds in de prijzen is gevallen. Haar derde vacht had een micron van 16,5, wat voor zwart zeer uitzonderlijk. Zelden blijven zwarte dieren zo fijn op als ze ouder worden. Ze heeft een heel uitgesproken krimp met een echte wauw factor. Daarnaast produceert ze elk jaar een mooie lengte en stijl.

Inca Jazz it up is haar moeder en deze heeft net als haarzelf de sterke eigenschap van een stijlvolle zachte en fijne vacht te behouden op leeftijd. Haar vader Inca Killimanjaro is een van de eerste intacte Sierterra Shadow zonen die de Inca boederij verlieten. Shao-Lynn is een mooie verzameling en opbouw van Inca genetica die toch wel geprezen mag worden voor de kennis die eraan te pas komt.

Haar veulen van 2022 was Tumulus Utopia, een medium fawn merrie in combi met de witte hengst Stoneleigh Rebellion, en deze werd knap 2de op de show in Weelde in een zeer competitieve klasse van 8! Ook zij werd geprezen om de fijnheid, uniformiteit en stijl in haar vacht. Shao-Lynn haar veulen van 2023 is een zwarte merrie Vixen die zeker tot ons showteam behoort.

Shao-Lynn is momenteel drachtig van onze nieuwe dekhengst Miriquidi Great Sunday. Deze komt van een mix van Amerikaanse en Australische bloedlijnen.

Wij zijn ons ervan bewust dat we een zeer hoog kwalitatieve merrie uit onze kudde laten gaan maar we hebben nog een aantal half zussen en haar dochter die in ons fokprogramma zal blijven fungeren.

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB008045)

Aanbieder

Alpaca Tumulus logo

Alpaca Tumulus

🇧🇪 Limburg (BE)

Een professionele alpacafokkerij met het oog voor kwaliteit, kennis en unieke genetica.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    TUMULUS, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 20 apr. 2023 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Tumulus Shao-Lynn Inca Killimanjaro Surtierra Shadow
TBL
TBL Inca Cameo
BL
2020-06-30 Inca Jazz it up! Inca Flagship Lillyfield Jack of Spades of Inca Blue Grass Bollinger
Lillyfield Mathilda
Inca Anais
Inca Bedazzle Atlantic Cambridge Centurion
Field Burcote Lyra

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Tumulus aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Tumulus. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.