VekoFarm Butterfly

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 22 mrt. 2024

108× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
1,7 jaar oud, 28 jul. 2022
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Butterfly is een hele mooie en rustige merrie met een zeer dichte en lange vacht, met een mooie crimp stijl. Haar vader Millduck Oregon heeft zich al vele malen bewezen in de showring. Zijn veulens herhalen deze prestaties, met enkele Grand Champions en vele Colour Champions. Haar moeder VekoFarm Botswana is een dochter van Sunsetestate Zambezi ET. Deze tophengst heeft ook diverse Grand Champions en Colour Champions heeft voortgebracht. Kortom, Butterfly komt uit uitstekende bloedlijnen.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (011578)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 4th prize Junior Female Fawn in een klasse van 9 dieren
    Voorjaarsshow Deurne, 2023 · Deurne (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    VEKOFARM, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 28 feb. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VekoFarm Butterfly Millduck Oregon
AAB005323
2022-07-28 VekoFarm Botswana
AAB004961

De informatie van deze advertentie is door Alpaca VekoFarm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca VekoFarm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.