VekoFarm Elia & RDA Emir

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 23 sep. 2023

188× bekeken

0× opgeslagen

€ 3 250

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
10 jaar oud, 17 jun. 2013
 Geslacht / categorie
meerdere dieren
Vraagprijs
€ 3 250

Omschrijving

VekoFarm Elia is een zeer gezonde, mooie gebouwde en stabiele merrie. Een merrie met geweldige moedereigenschappen en wij hebben ook een prachtig veulen van haar aangehouden. Wij kunnen haar aanbieden samen met haar hengstveulen, een zeer mooi gebouwd veulen met mooie lichtbruine kleur Vader Thibet Timotheus.

De merrie wordt drachtig verkocht met veulengarantie.

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (BAF101803)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 4 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VekoFarm Elia & RDA Emir UBR Wessex Hannibal
2013-06-17 Bozedown Elvira

De informatie van deze advertentie is door Royal Delight Alpaca’s aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Royal Delight Alpaca’s. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.