Beschikbaar sinds 21 jan. 2024

140× bekeken

0× opgeslagen

€ 950

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
3 jaar oud, 1 mei 2021
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 950

Omschrijving

VekoFarm Hilux is te koop samen of apart met vier andere ruinen Lexus,Note, Ashanti en Ambro . Vanaf 2 dieren, krijgt men korting. De dieren worden thuisgebracht

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (0100004)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 4th prize Intermediate Male Fawn in een klasse van 5 dieren
    Voorjaarsshow Deurne, 2023 · Deurne (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    VEKOFARM, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 28 feb. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VekoFarm Hilux NZ Black Magic Black Knight
AAB006237
2021-05-01 Silverstream Hallelujah
AAB005920

De informatie van deze advertentie is door Alpaca VekoFarm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca VekoFarm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.