Beschikbaar sinds 22 mrt. 2024

142× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
1,7 jaar oud, 28 jul. 2022
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

VekoFarm Lovely is een heel mooi type merrie met een hele dichte en mooie crimp stijl en een fijne vacht. Haar vader Millduck Oregon heeft zich al vele malen bewezen in de showring. Zijn veulens herhalen deze prestaties, met enkele Grand Champions en vele Colour Champions. Haar moeder, VekoFarm Lima, is de dochter van een van onze tophengsten VekoFarm Jandi (Grand Champion). Kortom, VekoFarm Lovely komt uit uitstekende bloedlijnen.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (011579)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    VEKOFARM, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 28 feb. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VekoFarm Lovely Millduck Oregon
AAB005323
2022-07-28 VekoFarm Lima
AAB004954

De informatie van deze advertentie is door Alpaca VekoFarm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca VekoFarm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.