Beschikbaar sinds 22 mrt. 2024

157× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker fawn
 Leeftijd
2,8 jaar oud, 23 mei 2021
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

VekoFarm Sierra is een mooie merrie met veel potentie. Ze is drachtig van Millduck Oregon, die zich al vele malen heeft bewezen in de showring. Het zal haar tweede veulen worden. Haar moeder, Vekofarm Susanne, heeft zich ook bewezen door haar nakomelingen.

Halstermak

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (010007)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 3rd prize Huacaya Junior Female Fawn in een klasse van 13 dieren
    Voorjaarsshow Deurne, 2022 · Deurne (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    VEKOFARM, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 28 feb. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VekoFarm Sierra Waratah Flats Fire Cracker
AAB004743
2021-05-23 VekoFarm Susanne
AAB005323

De informatie van deze advertentie is door Alpaca VekoFarm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca VekoFarm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.