Beschikbaar sinds 13 jul. 2023

176× bekeken

0× opgeslagen

€ 3 750

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
4 jaar oud, 10 jun. 2019
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 3 750

Omschrijving

Zeer mooie merrie die nu 2 veulens heeft gehad. Komt uit een uitstekende merrielijn (moeder was kleurkampioen zwart op show van de AAB, een volle zus was vorig jaar kleurkampioen bruin op de show in Deurne. Zelf is ze nooit op een show geweest, dit agv de Corona-jaren. Momenteel loopt er een bruin hengstveulen bij van Clint Eastwood (is eventueel samen met haar te koop).
Ze is 7 augustus gedekt door Vekofarm Avensis (mooie light fawn hengst, kleurkampioen show Deurne december 2022). Na 2 weken spuugde ze af.
We verkopen haar met pijn in het hart, maar we moeten keuzes maken in onze fokkerij.
Prijs is excl. BTW.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (006583)

Aanbieder

Brinkzicht Alpaca's

🇳🇱 Noord-Brabant

Brinkzicht Alpaca's is een kleine alpacafokkerij, gericht op het fokken van excellente dieren uit goede bloedlijnen.

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 13 jul. 2023 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VekoFarm Vivien Waratah Flats Fire Cracker
AAB004743
2019-06-10 VekoFarm Valerie Sunsetestate Zambezi ET
BAF101951
AAB003048 Sunsetestate Vice Versa
BAF100106

De informatie van deze advertentie is door Brinkzicht Alpaca's aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Brinkzicht Alpaca's. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.