Beschikbaar sinds 28 jul. 2022

132× bekeken

2× opgeslagen

€ 4 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht fawn
 Leeftijd
3 jaar oud, 15 jul. 2019
 Geslacht / categorie
meerdere dieren
Vraagprijs
€ 4 500

Omschrijving

Deze rustige, jonge merrie heeft een mooie stamboom met langs vader kant de prijswinnende roan-grijze Purston Silver Ghost en langs moeder kant de gecertificeerde Brabant Kashmir.
Vorig jaar heeft ze een prachtig zwart merrieveulen gekregen in combinatie met Tienda Molino Lancaster. Nu heeft ze een fawn hengstveulen gekregen van Molotov Cocktail. De cria is fawn, maar er zitten donkere schakeringen/spots in. Op de foto's kan je zien dat hij achteraan een donkere vlek heeft en spots op de linkerkant en boven op zijn rug. Aangezien Molotov een harlequin is, is het goed mogelijk dat hij in een later stadium dit zeldzame appaloosa-gen gaat doorgeven. De cria is geboren op 27/7/2022.

Momenteel is het nog mogelijk om te kiezen tussen de dekhengst. Tienda Molino Lancaster of Molotov Cocktail zijn beide bij ons te bezichtigen. Alsook hun nakomelingen. Bij de dekhengsten op Alpacamarkt kan u beide opties in detail bekijken.

Madeleine moet jammer genoeg verkocht worden omdat we ervoor kiezen haar zwarte cria aan te houden. Ze heeft steeds vlotte bevallingen gehad en is een heel bezorgd moedertje.

Madeleine is halstermak, al vinden we dat we moeten vermelden dat ze liever niet mee wandelt. Ze kiest er meestal voor om ter plekke te blijven staan wanneer ze gehalsterd is en dan is alles goed voor haar.

Madeleine heeft een dichte vacht met de nodige krimp en veel glans. We hebben geen wolanalyse bij haar laten uitvoeren, maar haar vacht hebben we wel bewaard en kan dus bekeken worden.

Ze is uiteraard in orde met al haar vaccinaties. We hebben recent nog een mestonderzoek laten uitvoeren en deze was volledig in orde.

Steeds welkom na een seintje om haar en haar cria te komen bezoeken. Wij zijn gelegen net op de grens tussen België en Nederland.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (006884)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 18 apr. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

VIEW Madeleine Purston Silver Ghost Purston Peruvian Kim Peruvian Camelot
IMP002309
BAF103478 Peruvian Lollipop
BAF102158 Roan Grey Purston Fanny Mae NWA El Maestro
BAF103521
BAF102573 Imagine Faberge
BAF102571
2019-07-15 CD Shannon Brabant Kashmir Meadow Bank Columbus
BAF100718
BAF 100036 Brabant Delilah
BAF100719
BAF101076 Silverstream Harmony Silverstream Czar
BAF100258
BAF100721 Silverstream Forget me not
BAF100220

De informatie van deze advertentie is door Alpacafarm VIEW aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacafarm VIEW. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.