Beschikbaar sinds 11 jul. 2022

141× bekeken

1× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel zilvergrijs, meerkleurig
 Leeftijd
14 maanden oud, 25 mei 2021
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Hele makkelijke ruin. Hij heeft twee bloedoren gehad toen hij jong was en daardoor staan zijn oren wat scheef en is zijn kraakbeen wat verhard. Hij heeft er geen last van. Verder een halstermakke en gezonde ruin en leuk als hobbydier.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (Op aanvraag)

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 27 jun. 2022

Stamboom

Yko Aeres Quality Line Hush Hush
2021-05-25 Pepita Aeres

De informatie van deze advertentie is door Aeres MBO Barneveld aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Aeres MBO Barneveld. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.