Beschikbaar sinds 18 mei 2023

94× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 750

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
multi, tekening tuxedo, donker bruin, wit
 Leeftijd
9 maanden oud, 3 sep. 2022
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 750

Omschrijving

Als kleine hobby houder van 7 alpaca's bieden we twee van onze dames te koop aan. Op de foto ziet u onze lieve multi-collor veulen Aukje. Aukje is een rustige iets afwachtende merrie van bijna 8 maanden oud. Ze is 17-5 geschoren, en daarbij waren we zeer onder de indruk van haar mooie dichte wol. Met haar prachtige tekening en mooie wol is zij een aanwinst voor iedere kudde!

Geregistreerd bij de AAB (012880)

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 18 mei 2023

Stamboom

Zuidhof Aukje Sunsetestate Zaire
AAB004250
2022-09-03 Zuidhof Jente
AAB009052

De informatie van deze advertentie is door Zuidhof aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Zuidhof. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.